Gårdagen.

Blev inte mycke uppdatering igår ... det slutade med att jag fick så ont av mina sammandragningar så jag ringde in till förlossninge och dom skickade mig vidare till sös specialist mödravård och där skickade dom mig upp till förlossningen där jag blev inlagd. Dom lyssnade först på bebis hjärtljud och kollade mitt blodtryck och det visade inget utan var bara bra.

Efter en lång lång stund kom en läkare in och kände på sammandragningarna och gjorde ett ultraljud på magen sen ett vaginalt ultraljud och avslutade med att kolla livmodertappen vilket gjorde så sjuuukt ont fy fan... men allt var jätte bra där oxå som tur var hade jag inte blivit påverkad i tappen och hade inte öppnat mig men sammandragningarna vägrade att ge sig.
Så jag fick en bricanyl injektion i låret som efter en timme fungerade och dom slutade så då togs beslutet att jag fick åka hem men måste åka in direkt om dom kommer tillbaka.

Så denna helg blir det vila som gäller får inte anstränga mig det minsta blir väl att kolla på en massa filmer och serier från soffan men det är rätt okej det oxå.


Kommentarer
evelina

lilla jag rekomenderar one three hill serien :D

2012-05-12 @ 12:00:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0