Röntgen svar och bella

Har inte kunnat skriva något på några dagar min dator är vart helt ur form tyvärr så jäkla irriterande när inte saker fungerar som det ska!  
 
I torsdags var vi på röntgen med liten för att kolla hennes skalle och allt gick bra på undersökningen hon tyckte maskinen var jätte rolig och låg och skratta åt det för fulla muggar. Och i fredags så ringde läkaren för att berätta svaren och dom kunde inte se någon förändring i fontanellerna på bilderna men hon tyckte fortfarande att bellas huvudform inte är som den ska och hon tror fortfarande inte att den har fel form pga lägesförändingar så hon har nu skickat en remiss till neuro specialister som ska få undersöka huvudet och jag hoppas verkligen att hon har fel och att allt är bra får ont i hjärtat av tanken på att det ska vara något fel på min lilla älskling.
 
I helgen har det inte hänt så mycket mer en mysiga vinterpromenader en massa gos skratt och lek. Det har blivit så kul nu när bella är med så mycket mer följer med blicken skrattar och busar för fullt. Det bästa är ju att lipa speciellt när mamma och pappa lipar och man kan härma dom så skrattas det så man kiknar =). 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0