Helg och hockey

Som vanligt så är det kanske den bästa uppdateringen ifrån min sida. Men jag skyller på att jag har annat att göra och en liten undebar söt dotter och ta hand om =)
 
Isabella börjar bli en stor flicka nu imorgon blir hon 8 veckor gammal och det är 10 dagar kvar tills hon var beräknad. Hon väger nu 3100 är 47,5cm lång och har ett huvudomfång på 34,9 cm. Hon har börjat uppskatta sitt lilla babygym och tycker om att ligga och slå på leksakerna som hänger ovanför henne. hon är vaken mer och mer på dygnet skulle tro att hon har åtminstone 5-6 vaken timmar per dygn och ibland som nu har hon vart vaken i 3timmar i sträck.
 
Igår hade hon därimot en liten grindag men tror att det beror på att det var mycket som hände för henne  lite för många intryck. Vi åkte först till södertälje för att fira morfar som fyllde år och efter det åkte vi vidare till salem och träffade morbror för första gången. och tillslut gick vi hem till victoria och kollade på hennes nya lägenhet men då låg lilla bellan och sov i vagenen nästan hela tiden. När vi väl kom hem så gjorde vi ordning för natten och åt lite mat och somnade så gått i sin säng.
 
Idag skulle vi igentligen åkt till hovet och sätt en träningsmatch med AIK men bvc tyckte att hon fortfarande var lite för liten för dom ljuden som är på en hockeymatch och hon är ju fortfarande lite för liten för hörselkåporna som finns till spädbarn. Så hennes första hockeymatch får vänta några veckor till då premiären är.
 
Här ligger vi och gymmar efter frukosten =)
Även en liten gosbild från när hon ligger och sover hos mamma =)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0