Sös och neobesök.

Idag var det dags för Isabellas röntgen av skallen och det gick bara bra hon tyckte det var jätte kul och låg och skrattade åt maskinen hela tiden. Så nu är det bara vänta på svar i från doktorn dom trodde det skulle ta ca 1 vecka...
 
Efter röntgen passade vi på att besöka neo och avdelningen där vi låg inne hela juli och det var jätte kul för bellas kontakt person som jobbade i sommras hade fått anställning och var kvar kul och höra för det var en sån underbar människa som hjälpte till att neo tiden blev mycket lättare att hantera. Det var jätte kul att visa upp bellan för henne och andra personal som var där... kontakt personen kände knappt igen henne men det är inte så konstigt som det var 4 månader sen och 4 kilo extra =) Hon fick även pröva att bära henne och känna skillnaden sen vi åkte hem. Efter en liten fråga ifrån mig fick även med oss en sond liten blöja och mat spruta hem som vi kan lägga till bland andra neo sakerna som ska bli en minnes tavla till liten.
 
Där i mot var det ett rent helvete att försöka ta sig in till sös för haninge kommun hade fått för sig att man inte behöver ploga vägarna och att dra en vagn med små svängbara hjul fram i var inte det lättaste vi var tvugna att bära den på vissa ställen fy f*n ... har svurit många ord idag över att jag valde denna vagn och inte en med stora hjul runt om.
 
Så här smala gångar var det som man fick plöja sig fram genom men det störde inte bellan hon var lika glad ändå!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0