Söndag idag då.

Just nu sitter jag fast i soffan mellan mina städningar har lyckats skura in som vanligt men man får passa på medans liten sover i sin gunga. Hon har dom senaste dagarna ändrat lite i sina sovrutiner förut sov hon en gång per dag i ca 3 timmar medans nu tar hon powernaps 3-4 gånger per dag i ca 30 minuter. Men sover oftast fortfarande hela nätterna beroende på när sista matningen för kvällen sker och det är skönt som hon i ca 3 månader åt var 3de timme dygnet runt. 
 
Men nu är snart denna helg över nästan lite skönt som det mest har handlat om städ och tvätt större delen av tiden som min kära sambo ska julstäda och tvätta på var ända liten vrå i lägenheten in för 1 advent så förtillfället skörs en sista maskin med julgardinerna som snart ska sättas upp och nästa helg blir det en massa julpynt som ska upp överallt.
 
På onsdag blir det även första besöket hos sjukgymnasten för bellan får se vad dom säger och vill hitta på med nacke och huvud. Jag blir nöjd bara dom kan fixa till problemen så hon inte får några men när hon blir äldre.
 
Har nu äntligen köpt upp mig på ramar och fixat lite med foton på isabella och oss i vardagsrummet 
Det är inte klart en för jag vill att allt ska matcha och även få till lite av hennes saker ifrån sjukhuset på samma ställe men det är en början iallafall =)

Helg.

Är nu hemma ifrån sjukhuset fick komma hem igår som tur var annars hade jag börjat klättra på deras väggar... I förrgår sövdes jag ner och genomgick en gastroskopi som visade att jag hade en stor gastrit och infektion så jag blev hemskickad med 2 olika sorters antibiotika och en magmedicin. Operationen kommer bli vid ett senare tillfälle antagligen i början på nästa år som jag måste bli av med infektionen först. 
 
Det är så otroligt skönt att vara hemma nu igen och få vara med familjen så det kommer bli en lugn helg men en massa vila och visserligen en massa tvättande :p
 

sjukhus..

Dagen blev kanske inte riktigt som jag hade planerat den... jag åkte som jag skulle in till sös för att göra en koll med kirurgen ang min galla. Men efter lite känn kläm och en massa prat så kom han fram till att så ont jag har hela tiden är onormalt han tror att jag har fått någon komplikation så jag fick inte komma hem. Så nu är jag inlagd på kirurg avdelningen och planen är att imorgon göra en ny ultraljudsundersökning och ta ställning efter det men om stenarna är kvar vilket jag antar som jag har såna problem så skulle jag sättas upp på akutlistan till operation.
 
Så nu är det lite jobbigt som detta är första gången jag är utan min lilla älskade isabella över natten... Men min otroligt snälla sambo kom upp en stund förut med henne så jag fick pussas lite iallafall men några tårar har fällts sen dom åkte om man säger så.
 
Just nu är min ända vän min käre droppställning som jag även inte ens får äta något...
 
Men får tänka positivt efter denna lilla tripp här på sjukhuset så är problemen över och jag kan börja leva normalt igen. =)

Starta om ta nya tag.

Hej har ju haft ett ganska stort bloggstopp och inte skrivit på lite över 2 månader. Min tanke när vi kom hem ifrån sjukhuset var att flitigt skriva och uppdatera här men insåg ganska snabbt att min lilla bäbis tog större delen av min tid. Men nu är det nya tag som gäller och min tanke är att jag väl ska försöka skriva så ofta jag kan här.
 
Under tiden som har gått har Isabella vuxit på sig lite blivit en betydligt större tjej som nu väger runt 5600gram och är ca 59cm lång hon har börjat skratta och le åt det mesta det bästa hon vet är när vi lipar till varandra då stäcker hon ut tungan och försöker härma mina rörelser. Hon har även börjat greppa efter saker och ska stoppa allt hon har i händer in i munnen. 
 
Sist vi var på bvc nämnde jag än en gång att Isabella har väldigt platt huvud bak i och att det är helt snett då kollade läkaren på henne och det visade sig att även nacken har blivit snett och lite av ansiktet pga av att senorna på ena sidan av nacken har blivit förkorta vilket även har resulterat i att hon inte kan vrida huvudet åt båda hållen. Dom skickade genast en remiss till sös och sjukgymnasterna där så nu väntar vi bara på att få svar ifrån dom så vi kan få lite hjälp att åtgärda detta problem.
 
Själv har jag åkt på gallsten och haft det i nu 3 veckor... inte skönt kan jag lova det gör ont hela tiden dock i olika mängder vissa dagar har jag svårt och röra mig eller ens bära på bella medans andra är rätt bra. Men imorgon blir det ett besök till kirurgen för nya undersökningar och möjligen operation.
 
Nu liten bildbomb med sötisen och hennes utforskande =)
 
 
RSS 2.0