flitiga dagar-

Veckan som gått har vart ganska fulla med promenader bvc föräldra grupp bvc dop födelsedagsfirande och borttappad mobil. I tisdags så var jag först på föräldrargruppen en stund kul och se alla bebisar som det var en månad sist. Efter det var det bvc men vägning och mätning på schemat 1610 gram och 62 cm blev slutresultatet inte konstigt att alla kläder hon har blivit för små. Efter det så var det bara att stressa hem för att hämta hunden hos grannen och när allt är gjort och jag ska ta ut min mobil ur jackan inser jag att den inte ligger där!!! så ner till grannen be henne gå upp och kolla till bella ut och backtracka efter telefonen träffar en kille som hjälper mig och ringa efter den utan resultat... börjar inse att jahapp den är borta och även då alla bilder från neo tiden och framåt... går tillbaka hem ringer M från grannen och han svarar hej letar du efter din mobil?! Då har tydligen han försökt ringa mig och en söt liten farbror hittat min mobil svarat och sagt att den ligger hemma hos honom och det är bara att komma och hämta den puuh tack så hemskt mycket är så glad att det fortfarande finns ärliga mäniskor. Efter det åkte vi en snabbis hem till M's kusin och firade honom sen äntligen hem och sova.
 
I onsdags var det dop för sötaste L och det var så fint jag är inte troende och skulle inte döpa bella men oavsett så blir man rörd vid sådanna stunder fällde både en och två tårar i kyrkan. När vi kom hem träffade vi tjejen som antagligen ska ta över rocky en stund satt och pratade med henne ang hunden och hur hon tänker mm. Idag har vart en ganska lugn dag med promenader i kylan pulsat med vagnen i snön promenerat med hunden och degat i soffan. Så imorgon blir det bara en lugn dag hemma ska inte göra någon ting har jag bestämt tänker bara gosa och leka med bebis och ta vara på tiden med familjen.
 
 
 
 

Röntgen svar och bella

Har inte kunnat skriva något på några dagar min dator är vart helt ur form tyvärr så jäkla irriterande när inte saker fungerar som det ska!  
 
I torsdags var vi på röntgen med liten för att kolla hennes skalle och allt gick bra på undersökningen hon tyckte maskinen var jätte rolig och låg och skratta åt det för fulla muggar. Och i fredags så ringde läkaren för att berätta svaren och dom kunde inte se någon förändring i fontanellerna på bilderna men hon tyckte fortfarande att bellas huvudform inte är som den ska och hon tror fortfarande inte att den har fel form pga lägesförändingar så hon har nu skickat en remiss till neuro specialister som ska få undersöka huvudet och jag hoppas verkligen att hon har fel och att allt är bra får ont i hjärtat av tanken på att det ska vara något fel på min lilla älskling.
 
I helgen har det inte hänt så mycket mer en mysiga vinterpromenader en massa gos skratt och lek. Det har blivit så kul nu när bella är med så mycket mer följer med blicken skrattar och busar för fullt. Det bästa är ju att lipa speciellt när mamma och pappa lipar och man kan härma dom så skrattas det så man kiknar =). 
 
 
 

Sös och neobesök.

Idag var det dags för Isabellas röntgen av skallen och det gick bara bra hon tyckte det var jätte kul och låg och skrattade åt maskinen hela tiden. Så nu är det bara vänta på svar i från doktorn dom trodde det skulle ta ca 1 vecka...
 
Efter röntgen passade vi på att besöka neo och avdelningen där vi låg inne hela juli och det var jätte kul för bellas kontakt person som jobbade i sommras hade fått anställning och var kvar kul och höra för det var en sån underbar människa som hjälpte till att neo tiden blev mycket lättare att hantera. Det var jätte kul att visa upp bellan för henne och andra personal som var där... kontakt personen kände knappt igen henne men det är inte så konstigt som det var 4 månader sen och 4 kilo extra =) Hon fick även pröva att bära henne och känna skillnaden sen vi åkte hem. Efter en liten fråga ifrån mig fick även med oss en sond liten blöja och mat spruta hem som vi kan lägga till bland andra neo sakerna som ska bli en minnes tavla till liten.
 
Där i mot var det ett rent helvete att försöka ta sig in till sös för haninge kommun hade fått för sig att man inte behöver ploga vägarna och att dra en vagn med små svängbara hjul fram i var inte det lättaste vi var tvugna att bära den på vissa ställen fy f*n ... har svurit många ord idag över att jag valde denna vagn och inte en med stora hjul runt om.
 
Så här smala gångar var det som man fick plöja sig fram genom men det störde inte bellan hon var lika glad ändå!
 

Snö och oroligheter.

Idag vaknade vi upp till en snöstorm det har kommit så sjukt mycket snö marcus skulle försöka ta sig ut med hunden men kom knappt ut ur porten snön täcker hela hunden och då är ändå han runt 50 i mankhöjd och det var inte på ställen med mest snö heller. Men kul tyckte han att det var snö älskare som han är =)
 
Så här såg det ut när vi vaknade.
 
Imorgon är det torsdag och det betyder röntgen med min lilla bebis... har så ont i magen hoppas verkligen att den inte visar något men gör det de så får man göra det bästa av situationen och gå vidare ifrån det. Just nu sitter M med en riktigt trött och grinig bebis och försöker få henne att somna hon har vart så otroligt mycket gnällnigare dom senaste dagarna ätit oftare och vissa gånger sämre från att ha sovit hela nätterna till att vakna var 3de timme och äta tror att det kanske är någon växt period som spökar eller så.
 
Snodde även en bild av veronica för jag har inga nya bilder på älsklingen så här såg liten ut när vi hade V på besök.
 

Allt som vart

Har inte skrivit på ett tag har haft lite annat i tankarna. 
 
Medicinen jag har ätit har i allafall hjälp rätt så bra inte tagit bort smärtan men otroligt dämpad så det är skönt. Men det ska inte dagens inlägg handla om! 
 
Idag är det 1 december och det betyder snart jul slut på året 2012 snö kyla och advent värmeljus och mys. Inte nog med det så betyder det en 5 månaders dag för lilla tjejen och det firade hon med att skratta på riktigt förut har hon lett och det har kommit glada ljud men idag då kom det ett barnskratt ur henne :D
 
Det är spännande att sitta och kolla på mamma genom en spegel =)
 
Igår var jag ute i stan o åt och drack gott det var otroligt skönt och roligt. Dagen som vart har bestått av en promenad och hämtat julkorten städat och plockat hemma och hockey på tv, och just nu står mitt hjärta och steker pannkakor så vi kan få något i magen. Busan har somnat i min famn och hunden brevid oss, känns som detta kommer bli en lugn och skön lördagskväll.
 
 
RSS 2.0