rörig dag!

Har precis kommit hem ifrån stan har vart inne och handlat med veronica helt underbart
solen sken hela tiden och det var as varmt. Fick med mig 2 par linnen och en brunkräm hem.
Dock har jag en sån otrolig smärta i kroppen nu så jag inte vet vart jag ska ta vägen foglossning och vandra i stan går inte så bra ihop!

Nu blir det att packa ihop lite kläder och andra saker för om nån timme så blir det att ge sig av till gävle och fira valborg där uppe med marcus familj.

Så här glad blev rocky när jag kom hem skönt att man är omtyckt av någon :)


snart iväg!

springer omkring här hemma och försöker hitta kläder och ha på mig .. jag har inte köpt mer mammakläder en 2 par jeans så jag har svårt och hitta tröjor som passar magen nu mera
Ska snartåka till salem och hem till carro och vara där en stund ikväll.

Rocky därimot som INTE tycker om att vara hemma själv går omkring och piper och tycker allmänt synd om sig själv jag tror han har fattat att jag ska iväg.
Grannarna kommer bli så glada av att höra hans skällande får bara hoppas att marcus kommer hem så snabbt som möjligt till stackarn :p


Vecka 22!

Idag har jag verkligen inte fått mycket gjort fick inte tid till vc förns imorgon bitti så blev ingen promenad ner till centrum heller. Så just nu sitter jag och kollar på fotboll på tv'n gef-AIK och vi leder efter ett sjukt snabbt mål!
Väntar även in min kebabtallrik som ska komma när som helst.

Idag har jag även gått 21 fulla veckor i graviditeten v (22) och jag har den senaste veckan känt små buffar från bebis men idag kände jag först 2-3  st ordentliga buffar och sen en riktig kick som syntes utanpå magen oxå helt underbart! men nu på kvällen så är det lugnt hon vill inte visa upp sig för sin far utan röjer när han är på jobbet istället.

Barnet

Ögonlocken täcker hela ögat. Barnet är känsligt för beröring och flyttar sig om du buffar på det. Naglarna har vuxit ut och täcker fingertoppen.

Lungblåsorna utvecklas men är vattenfyllda hela tiden i magen. Vätskan pressas ut vid födseln.

Vikt 510 gram.

Mamma

Hormonerna som förändras i din kropp kan göra så att tandköttet svullnar upp och att du har lättare att få karies. Kom ihåg att sköta din tandhygien ordentligt.

Vårdcentralen.

Sitter just nu och väntar samtal i från vårdcentralen distriktsköterskan ska höra av sig måste ta mig dit och få någon salva.. jag har antagligen fått något eksem eller liknande nu under graviditeten kliar som F*n ska även kolla om det finns några bra allergitabletter jag kan äta nu har försökt läsa på om alla och det står att man ej får ta dom om man är gravid.
Eller jo tavegyl hittade jag som skulle vara okej men vill ändå höra med en läkare först innan jag stoppar i mig något.

Idag kommer inte mycket hända har kännt av foglossningen ganska mycket dom senaste dagarna speciellt i högra höften.. Får se om jag kanske tar mig in i barn rummet och river lite på väggarna annars blir det bara en hemma dag med rocky och någon promenad

film&godis och delvis renovering.

Idag har vi haft Veronica här på fika rocky blev helt tokig när hon kom på besök man skulle kunna tro att han inte sett henne på en livstid sen låg han i soffan brevid henne och sov .. bortsätt ifrån när jag åt kaka då skulle det tiggas. När hon hade åkt hem skulle jag göra lite mat men däckade i soffan istället var så sjukt trött så blev mat när marcus kom hem istället så avancerad mat oxå köttbullar och spagetti.

Nu har jag och marcus stått och hållt på att riva väggar/tapet i barnrummet eller haha ja jag hjälpte till i kanske 30min sen tröttnade jag. Vi trodde ju bara att det var en tapet som satt uppe men ack så fel vi hade 4 jävla lager som ska tas bort jippe. MEN vi får vara glada åt att resultatet blir bättre i slutändan när vi gjort allt grundarbete.

Men nu så fort regnet har börjat avta så ska jag gå och handla lite cola och chips och sen blir det film framför tv'n jag är otroligt nog sugen på en romantisk komedi vilket jag ALDRIG är så får se vad jag får för reaktion på det.


fikadag

Ganska nyvaken sitter och vräker i mig frukost låg och drog mig i sängen lite längre en vanligt idag för när jag vaknade och slog upp ögonen så hade rocky krypit upp vid mina kuddar och låg och sov så sött.
Då kan man inte undgå lite gos.
Nu efter frukosten så ska jag ta ut rocky och sen kommer veronica hit och fikar och det ska bli väldans trevligt! dock så kommer hon utan sina vovar/mina älsklingar för att undvika hundslagsmål i hela lägenheten dumma hundar som är uppväxta med varann men ändå inte kan umgås inomhus.

städ och bakning

har hitintills fått dagen och gå ganska bra faktiskt.. har plockat bort alla kartonger och annat skit som vi hade tagit ut ur gäst rummet så nu står dom inte längre i vardagsrummet. har städat i köket damsugit överallt och nu även bakat en tigerkaka som blev super god.


Har ju även fått veta av min barnmorska att jag har lågt blodvärde vilket jag även misstänkte då jag är konstant trött. Hon började dilla om järntabletter men nej tack!
Tänkte jag kan få i mig järn på annat sätt och gjorde blodpudding till lunch. Haha jag var säker på att jag tyckte om det men nja.. det dög men inte mer en det!
Men men nu blir det att vika lite tvätt och vänta på att marcus ska komma hem så vi kan äta middag och sen dega i soffan .

dags göra!

Jag är ganska nyvaken sov ut ordentligt idag sov till och med hela natten det har jag inte gjort på månader otroligt skönt. Har nyss vräkt i mig lite frukost och ska snart ut med rocky på en promenad är ju bra väder idag oxå woho!

Har även bestämt mig för att göra lite nytta hemma skulle ha gjort det igår men blev soffliggande hela dagen lat som jag var. Tanken är även att baka en tigerkaka till mig och älsklingen som vi kan ha ikväll ska bli spännande och se hur jag lyckas med det.
lägger ut bilder sen på kakan om den lyckas :p

Starta bloggandet igen.

Har tänkt på det här med blogg ett tag nu hade ju en för väldans länge sen som jag skrev i men la ner den för att jag hela tiden glömde bort och skriva...
Men men det var då och nu är nu och här är jag igen.

Mycket har hänt den senaste tiden fick ju reda på för ca 3 veckor sen att vi väntar en liten flicka till september och det är helt underbart. Har även nu dom 3 senaste dagarna kännt av henne med massa buffar helt otrolig känsla innan har jag bara kännt av sprattel innan som har vart svårt och avgöra om det ens vad hon. Det verkar som om hon sover dagtid och är vaken kväll och natt för runt kl 22-23 börjar buffarna hehe sötkorven hoppas hon ändrar sömnbeteende innan hon kommer ut.
Är idag i v 21 = 20+4

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0