Skönt och vara hemma!

Det är så sjukt skönt att vara hemma nu efter så många veckor på sjukus speciellt när man inte var berädd och inställd på att ligga inne. Men nu ska man inte klaga vi har haft sån tur med våran dotter hon har klarat sig väldigt bra hon behövde bara kuvös i 7 dagar c-pap i ca 5 dagar och syrgas i ca 3 dagar så efter en veckas tid hade hon bara sonden kvar och vi fick flytta in på ett familjerum där vi tog hand om henne helt själva.
 
Isabella är en helt underbar bebis hon gnäller NÄSTAN aldrig men visst har hon sina stunder hon också. Men man märker att hon växer och utvecklas så fort när hon föddes vägde hon 1805gram och gick ner dom första dagarna till 1610 och då var hon inte stor utan låg mest och såg väldigt ynklig och liten ut i sin kuvös. Men nu 5 veckor senare så väger hon ca 2200gram och har vuxit 4cm på längden hon är mer vaken och utforskar världen runt om henne greppar efter saker mm. 
 
Fick även en kallelse igår till sös där dom vill kolla hennes hjärta och även se om hon fått några men efter att ha födds så förtidigt usch.. har inte ens tänkt tanken att det skulle ha kunnat blivit några kompliationer eller men på henne. Men efter brevet kom så insåg jag att det faktiskt kan vara så...
 
Här är en bild på vårat undervärk i bilbarnstolen på väg hem från sjukhuset ville inte alls sitta i stol. <3
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0