sovdags!

Sovdags sitter och kollar på oz på tv har börjat följa den serien igen för typ 9de gången eller så... Blir ganska mycket tv tittande nu när jag inte kan vara så aktiv på dagarna/kvällarna. Men får ta igen det så fort bebis kommit då ska det blir aktivitet på denna kropp en massa promenader och annat bra.
 
Har dom senaste dagarna fått sammandragningar/förvärkar? får som en sån otrolig mensvärkssmärta som sitter i upp till över 1 minut och strålar även ibland ut i ryggen det gör så ont att jag blir helt kallsvettig och inte kan stå upp när dom kommer men ska till min bm imorgon så ska ta upp det med henne då.
 
Ska bli spännande och se imorgon för rocky ska bli hemma själv en stund och när han var det igår så var han tydligen tyst när marcus kom hem vilket är jätte bra men vet ju inte om det bara var tur att han var det just då eller om han börjar lära sig. Dock hade han hoppat över gallret från sovrummet och sprang fritt i lägenheten busshögen så får se om han håller sig på plats imorgon eller om han rymmer igen.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0